Compania Killer se numara printre importantele companii din industria de procesare a cărnii din România, fiind unul dintre principalii producatori de preparate din carne din Bucovina.
Ne-am propus ca produsele noastre sa se regaseasca in toate casele bucovinenilor, iar compania Killer sa fie una dintre respectatele, apreciate si atractive companii din acest segment,
oferind produse si servicii de calitate la nivel înalt de standarde.

Având peste 17 magazine proprii în prezent din judeţele Iaşi, Suceava, Botoşani şi Neamţ și suntem unul dintre distribuitorii principali în toată țară.
Conștienți de importanța impactului proceselor de producție industriale asupra mediului, am investit și continuăm să investim în tehnologie și utilaje de ultima generație, care folosesc un consum redus de energie și apă, crescând astfel calitatea vieții.
Ne propunem obiective ambițioase, dar realizabile, aplicând standarde, procese și proceduri europene de primă clasă, măsurând și monitorizând stadiul progresului nostru, în linie cu celelalte aspecte ale activităților noastre.

Killer este una din marile companii din industria de procesare a cărnii din România și principalul producător în Bucovina, aflându-se pe podiumul producătorilor naționali de mezeluri.
Adresându-se tuturor românilor din țară și din străînătate, Killer respectă promisiunile, oferă produse și servicii de calitate, cu produse proaspete și gustoase toate categoriile importante de produse, respectiv de la salamuri fierte, crud-uscate, cârnați, crenvurști, șunci și parizere, până la specialități și produse afumate.

Magazinele noastre

Suceava

Vezi harta

– Mun. Suceava, Bulevardul George Enescu
– Mun. Suceava, str. Bistriței
– com. Horodnic de Jos, nr. 2B
– Siret, str. Alexandru cel Bun nr. 10
– Mun. Suceava, Iulius Mall
– Rădăuți, Piaţa Unirii nr. 5
– Rădăuți, str. Calea Bucovinei
– Mun. Suceava, Shopping City-Carrefour
– Mun. Suceava, Piața Mare
– Rădăuți, str. Mihai Viteazu nr. 4

Iași

Vezi harta

– Alexandru cel Bun, Iași
– Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 16, Iași
– Centrul Comercial Felicia, Iași

Botoșani

Vezi harta

– Botoșani, Uvertura Mall
– Botoșani, Shopping Center

Killer Distribuție

Carnea proaspătă și produsele preparate din carne sunt transportate respectând condițiile igienico sanitare, astfel încât produsele să fie cât mai fresh când ajung la partenerii noștrii din toate colțurile țării, sau din Europa.